Ricoh bekroond met BLI PaceSetter Award

Ricoh is wederom onderscheiden door Keypoint Intelligence - Buyers Lab.

Buyers Lab, onafhankelijke tester van software, hardware en services op het gebied van document imaging, koos voor Ricoh vanwege haar bijdrage aan het veranderende ecosysteem rond de MFP. Onder de naam Dynamic Workplace Intelligence levert Ricoh schaalbare technologie die met de wensen van de klant meegroeit. De printers worden voortdurend geactualiseerd, zodat ondernemingen de veranderingen in het bedrijfsleven kunnen bijbenen.

Jamie Bsales, Director of Solutions Analysis bij Keypoint Intelligence: "Ricoh voorzag haar MFP's al vroeg van een ingebouwd softwareplatform, waardoor er veel meer mogelijk werd. Nu loopt het bedrijf voorop in de overgang naar cloud-ready MFP's en het ecosysteem eromheen, dat van toegevoegde waarde is voor klanten. Dankzij de technologieën van het onderliggende platform en de daaraan gekoppelde cloudservices kunnen klanten de mogelijkheden van hun MFP's optimaal benutten. Die mogelijkheden zijn schaalbaar op basis van de veranderende behoeften van het bedrijf. Voor een dergelijke ontwikkeling is een uitgebreid aanbod onmisbaar – en dat heeft Ricoh."

Cloudtechnologie
Ricoh onderscheidde zich in de analyse dankzij Ricoh Smart Integration. Met dit platform kunnen cloudapps feilloos draaien op de nieuwste intelligente MFP's en andere IoT-apparaten van het bedrijf. Ook opvallend in het Ricoh-portfolio zijn de Ricoh Cloud Workflow Solutions. Deze verzameling technologieën bestaat uit betaalbare, schaalbare pakketten op abonnementsbasis die zorgen voor gestroomlijnde eenvoud.