Riso zoekt een sales expert

Samen met ons communicatieprocessen verduurzamen!

In 2007 maakte telefonie een aanzienlijke omwenteling met de lancering van de IPhone. Dit bevorderde de versnelling van mobiele communicatie. Een ongekende technologische transitie die wereldwijd uitzonderlijke carrièremogelijkheden met zich meebracht.

In 2019 zal de ecologische maatstaf van het kopieerapparaat nog belangrijker worden. De grafische markt wordt al tientallen jaren vertegenwoordigd door laserprintersystemen die veel warmte opwekken, energie kosten en traag zijn. RISO Kagaku Corporation, de uitvinder van de ComColor, (een professioneel kleurendruk systeem) is voorloper in de markt van milieuvriendelijke en koude afdruktechnieken. Deze unieke technologie verkleint nu al wereldwijd de CO2-voetafdruk.

Door het versterken van het team in Nederland, wil RISO de eerste leverancier van groene printsystemen zijn die oprecht voldoet aan de groeiende vraag van de Nederlandse markt op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid omtrent communicatieprocessen.

Word een ‘sales-expert’ op het gebied van milieubewuste afdruktechnieken

Voor onze dochteronderneming in Nederland zijn we opzoek naar mannen / vrouwen die gepassioneerd zijn op het gebied van field sales. B2B-verkoop ervaring is een pré maar niet noodzakelijk. Bij ons is het concept van een echt team zijn heel belangrijk en wij geloven dat je hierdoor snel je plek binnen het bedrijf zal vinden.

Samen met onze klanten & toekomstige klanten bouw je projecten op die de nadruk leggen op het verkleinen van de ecologische voetafdruk binnen diverse organisaties. Dit doe je door de innovatieve afdruk-technologie bij organisaties te introduceren evenals uitleg te geven over de 'groene' voordelen van de koude inkjet-reeks van RISO. We moedigen kandidaten aan om verder te denken dan alleen de functie. Hoe denk jij je te kunnen integreren in ons carrière-programma? Ons team van specialisten zullen je begeleiden in je persoonlijke project. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met een enthousiast, gepassioneerd, professioneel en vooruitstrevend profiel!

Ben jij de kandidaat die het belangrijk vind om op zakelijk en technologisch niveau een steentje bij
te dragen aan het tegen gaan van het broeikaseffect?

Wat heeft ons team u te bieden :

  • Een aangename werkomgeving waarin ieders ondernemersgeest en investering goed wordt beloond
  • Een persoonlijk integratie en trainingsprogramma
  • Alle huidige digitale hulpmiddelen om je dagelijks bij je missie te begeleiden
  • Een ervaren coach die je zal volgen en je in staat zal stellen binnen enkele maanden naar
  • uitmuntendheid te streven om je volledig autonoom te maken
  • Vaste beloning + goede bonus regeling op basis van de prestaties van je persoonlijke project
  • Bedrijfswagen- en bedrijfsvoordelen

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie met CV per e-mail naar m.djekic@risobnl.nl