Peak UK wint Roland Hero 2018-Award

Roland DG EMEA heeft de trofee van de eerste editie van de Roland Hero Awards officieel uitgereikt aan prijswinnaar Peak UK.

Jerry Davies, Managing Director van Roland DG UK Ltd, en Gillian Montanaro, Head of Marketing bij Roland DG EMEA, hebben een bezoek gebracht aan Peak UK’s fantastische faciliteiten in het Britse Peak District om Pete Astles en zijn personeel te ontmoeten en om de overwinning van het bedrijf te vieren.

Pete en zijn team werden in januari tot algehele winnaar van de Roland Hero Awards verkozen door juryleden Gillian Montanaro, bestsellerauteur en gelauwerd onderneemster Beth Kempton, en President van FESPA Christian Duyckaerts. Na de ongelooflijk sterke shortlist te hebben uitgedund, kwam de jury tot het verdict dat Pete als toonbeeld van creativiteit, innovatie, ondernemerschap en inspiratie het best staat voor wat het betekent om een Roland-gebruiker te zijn. Zijn verhaal over hoe hij met Roland Texart-dye-sublimatiesystemen een bedrijf voor kajakkleding heeft opgebouwd dat unieke designs produceert voor Olympische teams, is echt inspirerend.a