Nieuwe mobiele scanners van Epson

De nieuwste mobiele A4-scanners van Epson zijn ideaal voor het onderweg scannen en verwerken van gegevens of wanneer je werkzaam bent in een kleine, drukke kantooromgeving.

De DS-70 en DS-80W zijn ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een mobiele oplossing die hun medewerkers mee kunnen nemen onderweg of die zij op kantoor kunnen gebruiken.

Het paradepaardje, de DS-80W, beschikt over ingebouwde Wi-Fi, een batterij en een LCD-scherm, waardoor echte mobiliteit wordt geboden bij scansnelheden van slechts 4 seconden per pagina. Als dit apparaat volledig is opgeladen, kunnen tot 300 pagina's worden gescand zonder dat een voedingsbron nodig is.

Deze zakelijke modellen zijn geschikt voor mobiel personeel, zoals buitendienstmedewerkers, die documenten kunnen vastleggen zoals onkostendeclaraties en contracten, en op efficiënte wijze documenten kunnen doorsturen naar zakelijke toepassingen of scansoftware. Tot de bij de DS-modellen meegeleverde software behoren Document Capture Pro 2 en Epson Scan 2.0. Tevens wordt ondersteuning voor TWAIN-stuurprogramma's geboden, waardoor het gemakkelijker wordt om informatie te scannen, op te slaan en te delen in het gehele bedrijf. Geavanceerde functies voor naamgeving, scheiding en routering van documenten maakt scannen gemakkelijk − en logisch. Gebruikers kunnen bestanden opslaan en verzenden in veelgebruikte indelingen zoals PDF, jpeg, tiff en nog veel meer.