GSE districtswinnaar van de 'Smart Manufacturing' award

GSE, leverancier van oplossingen voor inktlogistiek, is gekozen als één van de zes districtswinnaars van de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2019. Het bedrijf, gevestigd in Brummen, werd uitgeroepen tot winnaar van Gelre.

De jaarlijkse prijs wordt georganiseerd door Koninklijke Metaalunie, de brancheorganisatie  van meer dan 14.000 kleine en middelgrote bedrijven in de Nederlandse metaalindustrie. Het erkent organisaties die zich onderscheiden met moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering en een zelfsturende en zelflerende organisatie.

Maarten Hummelen, marketing directeur van GSE, licht toe: "Al meer dan 40 jaar helpen wij drukkerijen met onze oplossingen voor inktlogistiek om verspillingen tegen te gaan en de efficiëntie te optimaliseren. Deze oplossingen zijn geïnspireerd door onze creatieve, teamgerichte cultuur en waarden, zoals het voortdurend streven om de verwachtingen van klanten te overtreffen en nieuwe verbeteringsmogelijkheden te zoeken. Als pioniers van slimme werkmethoden en digitalisering zijn we verheugd dat onze inspanningen om het goede voorbeeld te geven zijn erkend, nu we de laatste fase van deze prestigieuze competitie hebben bereikt."

GSE en de vijf andere districtswinnaars strijden om de nationale prijs, die op 13 maart wordt onthuld tijdens de ceremonie 'Avond van de Maakindustrie' in Jaarbeurs Utrecht.

"De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit in het 'bedenken' in combinatie met 'maken', nu en in de toekomst. Dat is belangrijk voor een goed renderend bedrijf', aldus Anita van Gils, juryvoorzitter en lector bij het landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van de Hogeschool Windesheim.

De modulaire doseersystemen van GSE bieden snelle en nauwkeurige doseringen van flexo-, diepdruk- en zeefdrukinkten en zijn beschikbaar voor etiketten, flexibele verpakkingen, papier, karton en textieltoepassingen. GSE Ink manager software, gelanceerd in 2018, stelt converters in staat om inktgerelateerde verspillingen te minimaliseren en insteltijden te verkorten en levert geavanceerde rapportages en een verbeterde bedrijfsplanning.