EyeC aanwezig op Empack Den Bosch 2019

Van 3 tot 4 april demonstreert EyeC Benelux op de Empack Den Bosch in 's-Hertogenbosch zijn nieuwste kwaliteitscontrole-oplossingen voor drukkerijen, apothekers en producenten van voedingsmiddelen en merkproducten.

Op stand D110 in hal 2 toont het bedrijf twee van zijn drukwerkinspectie-oplossingen: de EyeC Proofiler 400 DT Enhanced voor drukproeven tot 317 x 470 mm (12,5” x 18,5”) en de EyeC Proofiler 1200 DT voor drukproeven tot 630 x 469 mm (24,8” x 18,4"). De Proofiler-serie ondersteunt gebruikers bij het uitvoeren van ultrasnelle samples testen van gedrukte producten zoals vouwdozen, etiketten, bijsluiters en flexibele verpakkingen. Met het brede scala aan scanners van de Proofiler DT-serie kunnen bedrijven de beste oplossing vinden voor hun individuele toepassingen en vereisten -of ze nu controles uitvoeren tijdens het drukproces of uitgaande en inkomende kwaliteitscontroles -en zorgen er zo voor dat artwork en afdrukfouten worden herkend voordat er enorme verliezen optreden.

Daarnaast zal EyeC zijn nieuwste ontwikkelingen presenteren op het gebied van gegevensintegriteit, gegevensbeveiliging en audittraject-review. Om te voldoen aan de hoge eisen van de markt in de farmaceutische industrie leveren de inspectiedeskundigen een specifieke farmaceutische workflow met daarin beveiligingsfuncties zoals een CFR-compatibele elektronische handtekening, een nieuwe viewer voor het audittraject en een workflow voor revisoren. Hiermee kunnen farmaceutische bedrijven de veiligheid van hun gegevens en processen verbeteren en kunnen ze een uitgebreide kwaliteitscontrole uitvoeren van hun gedrukte producten - inclusief de inspectie van tekst, afbeeldingen, braille en 1D- en 2D-codes - in één inspectiecyclus en met een enkel systeem.